Laurențiu Nistor este nu doar ”jupânul” județului, așa cum mai este numit, ci și ”ciorapul norocos” al social – democraților hunedoreni.

În prima declarație de avere depusă la preluarea șefiei Consiliului Județean Hunedoara, președintele PSD Hunedoara susține că a împrumutat partidul cu 400.000 de lei – adică 4 miliarde de lei vechi, în nume personal. Interesant este că, față de ultima declarație de avere, din iunie 2020, conturile i s-au ”subțiat” doar cu vreo 251.000 de lei. Probabil diferența de un miliard și jumătate de lei, ca să poată împrumuta partidul, a găsit-o pusă ”la ciorap”. Uitase, probabil, de vremurile în care banii nu se țineau în bănci și i-a găsit absolut întâmplător. Sub saltea cum ar veni. Doar s-au mai văzut de astea.

Declaratie de avere iunie 2020

Noi putem doar să ne dăm cu presupusul în legătură cu diferența de bani calculată, dar Agenția Națională de Integritate poate afla cu certitudine cum de  a reușit Laurențiu Nistor să împrumute cu 400.000 de lei PSD Hunedoara și să-și scadă din conturi doar 251.000 de lei. Pentru că, suntem absolut siguri, există o explicație!

Declaratie de avere noiembrie 2020
Declaratie de avere noiembrie 2020

Dincolo de toate, cu o avere impresionantă, fără doar și poate Laurențiu Nistor este unul dintre cei mai bogați politicieni hunedoreni. Demn de renumele de ”jupân”!