Dacă în campania electorală își emoționa electoratul social – democrat povestind cum făcea el, copil sărac fiind, chirpici pe malul râului, administratorul Costel a trecut la un alt nivel, cu haine musai de firmă. Și cu cât e mai vizibil logo-ul, cu atât mai bine.De la înălțimea funcției deținute în aparatul administrației publice județene nu poți să te prezinți oricum la întâlniri. Atâta doar că Avram nu mai pare la fel de dornic sa povestească, în prime time, despre noile achiziții în materie de haine. Nu ar da bine la statutul de social – democrat, promovat și definit atât de plastic de Ion Iliescu în anii ’90: “Sărac și cinstit”.

Costel Avram a fost astăzi în comuna Lunca Cernii de Jos, undeva la munte, în spectaculosul Ținut al Pădurenilor. Într-o ținută de câteva sute de euro, ”brand-uită” din cap până în picioare. Șapca – Tommy Hilfiger – minimum 150 de lei. Vestă Columbia – circa 400 de lei. Jeans, despre care cunoscătorii spun că sunt tot Tommy Hilfiger – cel puțin 500 de lei, pantofi – alte câteva sute de lei. Cămașa nu am reușit să identificăm de la ce firmă este, din cauza vestei de deasupra, dar nu credem că ar fi stricat ansamblul vestimentar cu ceva no name.

O mai țineți minte, cu siguranță, pe Viorica Dăncilă care promova ideologia PSD a lui Ion Iliescu, cea cu ”sărac și cinstit”, cu broșe de firmă și la mână cu un ceas despre care s-a spus la vremea respectivă că are prețul de catalog de 20.000 de euro. Cam așa pare să fie și cu noul Costel Avram, cel care s-a îndepărtat enorm de imaginea pe care încerca să și-o construiască în campania electorală. Dar, cu un salariu de încadrare în administrația publică județeană de peste 20.000 de lei, parcă altfel vezi lucrurile, nu?

Un singur gând răzleț a mai rămas pe final: oare Costel Avram și șeful lui, Laurențiu Nistor, își fac cumpărăturile împreună? Că parcă încep să semene din punct de vedere vestimentar…

Foto: Facebook Costel Avram