Fostul director al Colegiului Tehnic Constantin Brâncuși Petrila, prof. Cecilia Mitran, cea care a stat 19 ani în această funcție, rămâne deocamdată fără fotoliul de director. A dat în judecată Inspectoratul Școlar Județean și a cerut suspendarea actului administrativ prin care a fost schimbată din funcție, în condițiile în care i-a expirat mandatul. Instanța i-a respins acțiunea.

Judecătorii Tribunalului Hunedoara au considerat că solicitarea Ceciliei Mitran este neîntemeiată. A contestat nu doar schimbarea ei din funcție, dar și decizia de numire a noului director. Ambele capete de cerere au fost respinse.

”Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de reclamanta MITRAN CECILIA-LIVIA, în contradictoriu cu pârâtul INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA, având ca obiect suspendarea executării deciziilor nr. 26/06.01.2021 şi nr. 181/07.01.2021. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 5 martie 2021”, este decizia comunicată vineri de Tribunalul Hunedoara.

După solicitarea de suspendare a executării deciziilor ISJ Hunedoara, este de așteptat ca fostul director să mai promoveze o acțiune în instanță, de anulare a actelor administrative. Este nu doar logic, dar, după ce 19 ani ai intrat zi de zi, cum s-ar spune, în biroul de director, greu te obișnuiești că nu mai ocupi acea funcție.

Cât despre ce se vorbește în unele medii, am detaliat chiar zilele trecute. Amănunte, în link-ul de mai jos!

De ce ține cu dinții de scaun fostul director al liceului petrilean?!